E.On Gaz se apără după ce a spart de 500 de ori străzile din Cluj: "lucrările sunt imperios necesare"

E.On Gaz se apără după ce a spart de 500 de ori străzile din Cluj:
Distribuitorul de gaze E.On Gaz replică la acuzele municipalităţii clujene, care s-a plâns la sediul central din Germania al companiei după ce E.On Gaz a spart carosabilul din Cluj-Napoca de peste 500 de ori doar în acest an: "E.ON înţelege nemulţumirile autorităţilor locale de la Cluj Napoca, dar siguranţa cetăţenilor este prioritară", spun reprezentanţii companiei.

 

"În calitate de operator a sistemului de distribuţie a gazelor naturale, prioritatea numărul unu pentru companie este siguranţa funcţionării reţelei şi implicit a alimentării cu gaze naturale a consumatorilor. Convingerea fermă a companiei este că niciun alt aspect, oricât de important ar fi, nu trebuie să pună în pericol siguranţa consumatorilor", explică Mihai Predulescu, specialist în comunicare externă al companiei.

"Compania E.ON Gaz Distribuţie înţelege nemulţumirile autorităţilor locale şi regretă disconfortul pe care îl pot crea lucrările de modernizare precum şi operaţiunile specifice de securizare a reţelei de gaze. Dar trebuie ca autorităţile să înţeleagă, la rândul lor, că dincolo disconfortul creat, aceste lucrări sunt imperios necesare, pentru că în definitiv este vorba de a ne asigura că nu este pusă în pericol siguranţa cetăţenilor, aceştia fiind beneficiarii finali ai investiţiilor noastre şi ai măsurilor de siguranţă care se aplică în domeniul distribuţiei gazelor naturale", mai spune acesta.


E.ON va reabilita şi va extinde în acest an la Cluj Napoca peste 60 kilometri de reţea de distribuţie a gazelor naturale, după ce anul trecut a modernizat o lungime de 50 de kilometri din reţeaua de distribuţie.

Vezi ce spune Primăria în ce priveşte spargerile din carosabil

Comenteaza