Foto Eroilor, strada din inima Clujului, arata JALNIC! Shaorma si second hand in loc de restaurante alese si magazine de brand / CHIRII exorbitante

Bulevardul Eroilor din inima centrului istoric al Clujului arata jalnic, desi exista o lege a refatadizarilor de ani de zile, prin care proprietarii care nu isi repara imobilele platesc impozite de pana la 500%. Dupa pandemie, in special, parterul acestor imobile este fie gol, fie gaza pentru sharomerii, second handuri, etc.

''Salut, circula un mit cum ca administratia se ocupa doar de zona centrala. Se pare ca e doar un mit! Zona Eroilor arata intr-un mod jalnic, strada centrala fiind populata cu shaormerii si second-handuri. Cladirile lasa de dorit. Aici ar fi trebuit sa fie restaurante frumoase cu terase ingrijite cu circulatie intrerupta in weekenduri, este printre primele strazi pe care le vede un strain'', scrie Mihai Radu pe Facebook.

Trebuie precizat si ca achizitionarea sau inchirierea de spatii comerciale in centrul Clujului este o afacere costisitoare pentru oamenii de afaceri.

  • spatiu comercial in curtea unui imobil, cu acces pe partea peatonala a bulevardului Eroilor, 36 mp - 240.000 euro
  • spatiu comercial zona Cinema Victoria, cu vitrina la strada Eroilor, 114 mp - 3.700 euro/luna
  • spatiu comercial zona Piata Unirii, 98 mp - 2.500 euro/luna
  • restaurant 550mp, terasa in curte, zona hotel Melody - Centru - 5.000 euro/luna
  • spatiu comercial de 225 mp, ultracentral, cu vitrina la strada - 6.525 euro/luna
Comenteaza