Exproprieri la Florești pentru lărgirea străzilor. Ce zone sunt vizate

Exproprieri la Florești pentru lărgirea străzilor. Ce zone sunt vizate
| Foto: google maps

Mai multe străzi din comuna Florești urmează să fie extinse, iar pentru asta, administrația locală trebuie să facă expropieri.

Consiliul Local din Florești a aprobat în ședința ordinară de miercuri, 30 iunie 2021, proiectul de hotărâre care prevede contractarea de servicii de asistență, consultare și reprezentare juridică cu privire la reluarea procedurii de expropiere în vederea realizării obiectivului „Modernizare străzi și amenajări urbanistice prin extindere platformă drum, comuna Florești, județul Cluj”.

Proiectul de hotărâre a fost aprobat de către consilierii locali în unanimitate de voturi.

Edilul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a fost întrebat de unul dintre consilierii locali despre tronsoanele vizate de aceste expropieri.

„Este un studiu de fezabilitate care propune un proiect fazat. În prima etapă discutăm despre strada Dumitru Mocanu, acea zonă unde curtea iese până aproape de mijlocul drumului. De asemene, deschidere Dumitru Mocanu.

Discutăm despre exproprieri pentru Strâmtoarea Terra, extinderea străzii Dumitru Tăuțan, cu ieșire mai largă în Drumul Național, și a străzii Petuniei, unde încercăm să facem o nouă intrare în Drumul Național.

Sunt mai multe străzi propuse spre a fi expropiate, bineînțeles, că le veți avea cu cuantum și localizare certă, în momentul în care ajungem în acest pas”, a explicat primarul Floreștiului.

Comenteaza