Extinderea parcului industrial Tetarom I, aproape gata

Extinderea parcului industrial Tetarom I, aproape gata
Proiectul de extindere a Parcului Industrial Tetarom I este finalizat în proporţie de 95 la sută, fără parcare şi drumul de incintă.

 

Forul judeţean clujean a finalizat la timp unul dintre proiectele sale pe fonduri europene, extinderea Parcului Industrial Tetarom I, mai puţin drumul de incintă şi parcarea, care au fost afectate de alunecările de teren din zonă şi urmează să fie terminate şi ele după consolidarea terenului, informează jurnalistul Ioan Novacescu pe blogul său, novăcescu.ro.

 

Image and video hosting by TinyPic

Vicepreşedintele CJ Cluj, Călin Tuluc, a declarat pentru ZIUA de CLUJ că s-a convenit cu ADR Nord Vest o prelungire a termenului de finalizare completă a proiectului până în luna decembrie 2016 şi că în această perioadă urmează să înceapă lucrările de consolidare a acelei zone afecate de alunecări de teren.

Lucrările de modernizare şi extindere cu 16,8 hectare a Parcului Industrial TETAROM I au fost realizate de Asocierea formată din S.C ACI SA Cluj, S.C Nord Conforest SA şi S.C Electromontaj SA, valoarea contractului fiind de 42.131.559 lei fără TVA din care finanţarea nerambursabilă asigurată prin Fondul European de Dezvoltare Regional este de 50%.

Ordinul de începere a lucrărilor la extinderea Tetarom I a fost dat în iunie 2014 iar termenul iniţial pentru terminarea lucrărilor era de 17 luni, adică până în decembrie 2015.

În decembrie 2015, CJ Cluj a aprobat cuprinderea în bugetul Judeţului Cluj pe anul 2016 a sumei estimative de 12.358.440,61 lei cu TVA, necesare finalizării Proiectului „Dezvoltare Parc Industrial Tetarom I - Edificare Clădiri, Extindere şi Modernizare Infrastructură" .

 

 

 

Comenteaza