Foto Extinderi și modernizări la piața de gros din Dezmir

Extinderi și modernizări la piața de gros din Dezmir
Extinderi și modernizări în Piața Agro Transilvania din Dezmir
Extinderi și modernizări în Piața Agro Transilvania din Dezmir
Extinderi și modernizări în Piața Agro Transilvania din Dezmir

În prezent, Centrul Agro Transilvania (CAT) dispune de cele mai moderne și dotate facilități destinate păstrării și comercializării produselor agroalimentare.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

În contextul cererii tot mai crescute venite din partea producătorilor și comercianților pentru noi spații destinate depozitării și desfacerii produselor agro-alimentare, CAT, societate în cadrul căreia Consiliul Județean Cluj este acționar majoritar, a intensificat investițiile destinate extinderii și modernizării capacităților proprii.

În plin sezon de aprovizionare și de pregătire a conservelor pentru anotimpul rece, CAT a finalizat și dat spre închiriere opt noi boxe de depozitare moderne, cu o capacitate de 50 mp fiecare. Investiția de 200.000 de lei a fost asigurată din fonduri proprii, execuția propriu-zisă fiind realizată, în scopul reducerii costurilor, în regie proprie.

În perioada imediat următoare vor mai fi edificate alte trei asemenea facilități destinate producătorilor care doresc să își comercializeze produsele. Toate aceste noi spații se adaugă celor 15 boxe realizate și date în folosință în cursul anului precedent și care sunt folosite la capacitate maximă.

Acum CAT dispune de cele mai moderne și dotate facilități destinate păstrării și comercializării produselor agroalimentare, printre acestea numărându-se numeroase depozite cu refrigerare și tonete de vânzare, o hală de marketing, o linie tehnologică multifuncțională pentru spălarea, sortarea și cântărirea produselor.

În vederea igienizării, curățării și deszăpezirii spațiilor exterioare, CAT a achiziționat recent un utilaj specializat, cu dotări specifice, investiția fiind, de asemenea, suportată din resurse proprii.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza