Fabrică de drone la Cluj? ”Există interes al unei companii de a investi”

Fabrică de drone la Cluj? ”Există interes al unei companii de a investi”

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a confirmat la ZIUA LIVE că există discuții cu o companie interesată să vină la Cluj pentru o investiție importantă, fără să ofere, însă, alte detalii.

Precizarea a fost făcută în contextul în care, recent, s-a vorbit despre interesul celor de la Electric Visionary Aircrafts (EVA), care face parte din grupul american Tesla, să construiască în județ o fabrică de drone, posibil pe un teren al Consiliului Județean.

”Există interes al unei companii de a investi în județul Cluj. Acest lucru vi-l pot spune în momentul de față. Dacă noi, prin ceea ce oferim, vom fi aleși pentru a face această investiție ne-am bucura. Orice investiție în județul nostru aduce plus valoare, aduce locuri de muncă, locuri de muncă mai bine plătite și până la urmă, dezvoltarea județului. Avem toate deschiderea să continuăm discuțiile pe această temă”, a spus Alin Tișe în emisiunea ZIUA LIVE, evitând totuși să dezvăluie numele companiei sau domeniul în care aceasta activează.

Tișe nu a dorit să ofere mai multe detalii, motivând că negocierile nu sunt încheiate.

ZIUA de Cluj scria în 14 ianuarie că EVA este interesată să vină la Cluj, unde să se implice inclusiv în sponsorizarea echipei de fotbal CFR Cluj.

Comenteaza