Video Facturi mai mici pentru școli și blocuri din Cluj-Napoca! Vor fi renovate energetic cu bani din PNRR

Facturi mai mici pentru școli și blocuri din Cluj-Napoca! Vor fi renovate energetic cu bani din PNRR
| Foto: Diana Cîmpean

Un număr de 23 de școli, grădinițe și 40 blocuri din Cluj-Napoca vor fi renovate energetic, cu bani din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Proiectele au fost aprobate în ședința Consiliului Local de miercuri, 30 martie 2022. 

"Este o temă urgentă, care nu suferă amânare, termenul limită de depunere a proiectelor fiind 1 aprilie 2022, investiții de 80 milioane de euro", a declarat edilul Emil Boc.

Renovarea energetică a celor 23 de unități de învățământ va fi realizată în cadrul apelurilor de proiecte cu titlul PNRR/2022/C5/2/B.2.1/1, PNRR/2022/C5/2/B.2.2/1, Componenta C5 – Valul Renovării, Axa 2 – Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri publice, Operațiunea B.2: Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

„Creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale multifamiliale din Municipiul Cluj-Napoca, ETAPA I” și „Creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale multifamiliale din Municipiul Cluj-Napoca, ETAPA II”, vor fi efectuate în cadrul apelurilor de proiecte cu titlul PNRR/2022/C5/1/A.3.1/1, PNRR/2022/C5/1/A.3.2/1, Componenta C5 – Valul Renovării, Axa 1 – Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri rezidențiale multifamiliale, Operațiunea A.3: Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor rezidențiale multifamiliale din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Comenteaza