Familia Căpușan face clinică medicală în Bună Ziua. Plus creșă și spații comerciale

Familia Căpușan face clinică medicală  în Bună Ziua. Plus creșă și spații comerciale

Chimu Căpușan vine cu un nou proiect imobiliar în Bună Ziua, lângă Bonjour Residence - ansamblu dezvoltat tot de către omul de afaceri. Investiția se ridică la 7.5 milioane euro.

Prezenta documentație se întocmește la cererea beneficiarului - SC ELITE GROUP SRL, în vederea elaborării ,,P.U.Z instituire subzonă de instituții și servicii publice, subzonă de activiăți economice cu carcater terțiar și subzonă verde cu acces public nelimitat în zonă de locuințe colective“. Proiectant este TRANS FORM S.R.L.. Teritoriul de reglementat se găsește în sudul orașului Cluj-Napoca, în cartierul Bună Ziua și este delimitat în partea de sud de str. Bună Ziua, limită UTR Lc în partea de est, strada W.A.Mozart în partea de nord și aleea de interes local ce deservește ansamblul rezidențial ,,Bonjour” în partea de vest.

Clădirea principală va avea funcțiuni mixte (birouri, sănătate, comeț), cu regim de înălțime 2S+D+P+5E. Va exista și o creșă publică, pentru care Elite Grup pune la dispoziție terenul necesar. Clădirile propuse vor fi înierbate, iar pe acoperișul clinicii medicale ar urma să fie amenajată o terasă de alimentație publică. Imobilul va dispune de 131 de locuri de parcare auto și 108 locuri de parcare pentru biciclete .

Circulatia: În cadrul primei parcele se propune un trotuar de pe latura nordică și vestică, adiacent străzilor W.A. Mozart, respectiv aleea de interes ce deservește ansamblul rezidențial ,,Bonjour”, în vederea lărgirii profilului de drum existent. Pe terenul celei de-a doua parcele se află în prezent o servitute de trecere, ce se păstrează și se propune o lărgire a profilul stradal cu câte un trotuar de 1,50 m lățime pe ambele părți. De asemenea adiacent aleii de interes ce deservește ansamblul rezidențial ,,Bonjour”, pe latura estică se propune trotuarul  de lățime 1.50 m în vederea lărgirii profilului de drum existent.

Proiectul a primit aprobarea urbaniștilor luni, 20 martie 2023.

loading...
Comenteaza