Fără mașini duminică pe o stradă din Mărăști. A fost transformată în spațiu de joacă

Fără mașini duminică pe o stradă din Mărăști. A fost transformată în spațiu de joacă

Proiectul "Străzi deschise" continuă la Cluj-Napoca. Duminica asta a ajuns în cartierul Mărăști, pe strada Gospodarilor.

Proiectul "Străzi deschise" este realizat de Primăria Municipiului Cluj-Napoca în parteneriat cu echipa Fugi în curtea școlii. Astăzi a venit rândul cartierului Mărăști să aibă o stradă dedicată jocului și mișcării în aer liber. 

Așadar, clujenii, de la mic la mare, vor putea interacționa, astăzi, începând cu ora 15:00, pe strada Gospodarilor, cu lumea sportului practicând baschet, badminton, tenis de masă, aruncare la poartă, exerciții de motricitate și trasee de vitează. 

Ieri, la Școala Gimnazială „Traian Dârjan” din Someșeni, a avut loc acțiunea "Fugi în curtea școlii", cu numeroase jocuri și activități sportive pentru copii. Cei dornici de mișcare în aer liber au putut practica sporturi ca atletism, baschet, handbal, fotbal, tenis, volei, precum și jocurile copilăriei: rațele și vânătorii, leapșa sau șotron.

Weekend-ul viitor acțiunile se mută în cartierul Zorilor - sâmbătă, 5 noiembrie, "Fugi în curtea școlii" va avea loc la Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu” de pe str. Zorilor, iar duminică, 6 noiembrie, proiectul "Străzi deschise" va fi pe strada Cireșilor.

Comenteaza