Fără Târg de Crăciun la Cluj-Napoca, în 2020

Fără Târg de Crăciun la Cluj-Napoca, în 2020
| Foto: facebook.com/TarguldeCraciunClujNapoca

Târgul de Crăciun nu va avea loc, anul acesta, la Cluj-Napoca, anunţă autorităţile locale. 

 

"În urmă cu o săptămână, am cerut rezilierea contractului pentru acest an pentru Târgul de Crăciun. Vom avea brad în Piaţa Unirii şi iluminat destival modest, pentru a ne bucura puţin de sărbători, cu decenţă. Nu facem excepţii în aceste condiţii, sănătatea primează", a declarat primarul Emil Boc, la EBS radio. 

Anul trecut, Clujul a ajuns pe locul 8 în lista târgurilor de Crăciun europene. Pe primul loc s-a situat târgul din Budapesta (Ungaria), urmat de cele din Vienna (Austria), Gdansk (Polonia), Bruxelles (Belgia) şi Montbeliard (Franţa). "Târgul de Crăciun Cluj-Napoca este cel mai frumos din România. Mai mult, an de an se numără printre târgurile voastre preferate din Europa", scria European Best Destination. 

În ultimii ani, Târgul de Crăciun şi-a așteaptat vizitatorii până în 31 decembrie, în Piaţa Unirii, cu căsuțe frumos decorate, arome de ciocolată caldă și vin fiert, patinoar, Tramvaiul lui Moș Crăciun, seri de colinde și de concerte, animația stradală, Căsuța Chițibușuri, Căsuța Moșului și luminițe de sărbători. 

Comenteaza