Firma care face autostrăzi în Irak vrea să construiască şi pista aeroportului din Cluj

Firma care face autostrăzi în Irak vrea să construiască şi pista aeroportului din Cluj
Adminstraţia judeţeană din Cluj a primit o singură ofertă pentru noua pistă de aterizare-decolare a aeroportului internaţional din Cluj, până în această dimineaţă, data limită de depunere a dosarelor.
Oferta vine de la Romstrade, care va fi deschisă mâine dimineaţă de comisia de licitaţie. Amintim, peste 75 de firme s-au arătat interesate de licitaţia Consiliului Judeţean Cluj şi au achiziţionat caietul de sarcini pentru lucrări. Termenul limită pentru depunerea dosarelor a expirat în această dimineaţă.

Romstrade este firma din România care va realiza o autostradă în Irak. Nelu Iordache, patronul BlueAir, controlează 76% din acţiunile firmei.

Compania de construcţii Romstrade a înregistrat anul trecut un profit net de 31,6 milioane de euro, dublu faţă de anul precedent, la o cifră de afaceri de 268 de milioane de euro, cu care a devenit cea mai mare firmă de profil din România.

Lucrările de extindere şi de completare a Centurii de Nord a Bucureştiului, între DN2 si DN1, au fost executate tot de firma lui Iordache pentru suma de 70 de milioane de euro. Nelu Iordache controlează şi compania aeriană Blue Air.
Comenteaza