Firma însărcinată cu deszăpezirea Floreştiului, amendată. Şulea: "a fost o situaţie extrem de neplăcută"

Firma însărcinată cu deszăpezirea Floreştiului, amendată. Şulea:
Ninsoarea căzută luni dimineaţa a pus în încurcătură firma însărcinată de deszăpezirea Floreştiului, echipajele intervenind cu întârziere. Primarul Horea Şulea a decis astfel să amendeze compania.

Astfel, Quatro Eco Salub, a fost amendată în cursul zilei de luni cu suma de 2.000 lei. Sancţiunea a fost aplicată întrucât curăţarea drumului în rampă din cartierul Cetatea Fetei a început cu o întârziere de 30 de minute, iar traficul a fost perturbat.

Edilul comunei a ţinut să-şi ceară scuze de la floreşteni pentru deranjul cauzat.

"A fost o situație extrem de neplăcută luni dimineața pe sectorul de drum în rampă din cartierul Cetatea Fetei. Traficul a fost întârziat câteva zeci de minute, lucru inacceptabil, așa că am aplicat justa amendă.

Pe această cale aș dori ca în numele celor responsabili pentru deszăpezire să cer scuze floreștenilor pentru neplăcerile provocate", a declarat Șulea.

Quatro Eco Salub SRL este o societate înfiinţată în 2009 de către comunele Floreşti, Gilău, Căpuşu Mare şi Măguri-Răcătău, cu sediul în Gilău. La sfârşitul lunii octombrie 2014 firma a fost însărcinată cu deszăpezirea comunei.

Comenteaza