Foto Floreșteanul care a aruncat gunoaie cu tractorul, amendat și pus să curețe

Floreșteanul care a aruncat gunoaie cu tractorul, amendat și pus să curețe
Floreștian care a aruncat gunoaie cu tractorul a fost amendat și pus să curețe
Floreștian care a aruncat gunoaie cu tractorul a fost amendat și pus să curețe
Floreștian care a aruncat gunoaie cu tractorul a fost amendat și pus să curețe

Bărbatul care a aruncat o remorcă de gunoaie pe malul Someșului, în Florești, a fost identificat și amendat.

Administratorul public al comunei, Ștefan Iosif Goia, a anunțat că Poliția Locală Florești a identificat autorul faptei. Acesta a primit amendă de la polițiști, iar ca măsură complementară a fost obligat să curețe gunoaiele depozitate ilegal.

"Urmare a unei postări a unui cetățean responsabil al comunei noastre, Direcția Poliția Locală Florești a identificat autorul faptei. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă, iar ca măsură complementară s-a dispus curățarea terenului afectat de deșeurile depozitate ilegal", a anunțat Goia.

Acesta l-a felicitat pe locuitorul care a sesizat problema pe rețelele de socializare pentru implicarea civică. "Mulțumesc pe această cale d-nului Valer Iacob pentru implicarea civică și sper în continuare cât mai mulți dintre dumneavoastră să fie alături de noi pentru un Florești mai curat!". Administratorul a cerut ajutorul cetățenilor pentru sesizarea la poliție a depozitării ilegale de gunoaie și identificarea făptașilor.

"Având în vedere faptul că pe raza comunei anumite persoane depozitează deșeuri de toate tipurile și peste tot, vă solicit sprijinul pentru a împiedica comiterea acestor fapte, identificarea în timp real a acestora și luarea măsurilor legale, prin sesizarea punctuală a Poliției Locale Florești, la nr. de telefon 0727 809 866. Imagini surprinse cu autorii pot fi trimise pe adresa de e-mail politialocala@floresticluj.ro.

Trebuie să conștientizăm faptul că Poliția Locală are un efectiv redus în raport cu numărul locuitorilor din comună, iar acest fapt nu permite prezența noastră peste tot. Solicit crearea unui parteneriat între cetățean și autoritatea publică locală pentru a ne bucura împreună de un mediu curat și sănătos!", a transmis reprezentantul primăriei.

Comenteaza