Floreștenii își pot vota proiectele comunei pe anul 2021

Floreștenii își pot vota proiectele comunei pe anul 2021

Floreștenii care vor să-și exprime opinia și să-și voteze proiectele comunei pe anul 2021 o pot face prin intermediul unui chestionar online.

Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare de către primarul Bogdan Pivariu. „Acordă-ne 3 minute şi răspunde la chestionarul ataşat cu privire la direcțiile de dezvoltare ale Floreştiului! Pentru că implicarea civică este cea mai importantă parte în dezvoltarea unei comunități, vă rugăm să vă exprimați opinia privind principalele proiecte și domenii de dezvoltare ale comunei.

Ne dorim o colaborare cu voi toți prin Bugetarea Participativă, dar și prin chestionare precum cel din atașament pentru că fiecare își cunoaște cel mai bine zona în care locuiește, iar părerea dumneavoastră este importantă în dezvoltarea Floreștiului.

Sondaj și VOT pentru proiectele din 2021 ale Primăriei Comunei Florești – Cluj: https://sondaj.floresticluj.ro/. Vă mulțumim pentru implicare și suport!”, a transmis pe pagina sa de Facebook, edilul comunei clujene, Bogdan Pivariu.

loading...
Comenteaza