Formularele pentru ajutoarele de încălzire, disponibile de ieri în Cluj-Napoca. Vezi unde le găseşti şi unde le poţi depune

Formularele pentru ajutoarele de încălzire, disponibile de ieri în Cluj-Napoca. Vezi unde le găseşti şi unde le poţi depune
Formularele pentru ajutoarele de încălzire sunt distribuite în Cluj-Napoca, de ieri, la primăriile de cartier, la Centrul de Informare pentru Cetăţeni, la sediul Regiei de Termoficare, sediul Direcţiei de Asistenţă Socială şi pot fi listate şi de pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca.

Formularele şi dosarul cu actele necesare pot fi depuse de asociaţiile de locatari nu doar la sediul RAT, ci şi la Centrul de Informare pentru Cetăţeni. Pentru luna noiembrie dosarele pot fi depuse până în data de 20 a lunii respective, informează Primăria Cluj-Napoca.

Iarna trecută, numărul cererilor a depăşit 9.000 numai în Cluj-Napoca, dintre care au fost acceptate 8.300. Au fost alocate în total sume de peste 1,5 milioane de lei pentru ajutoarele de încălzire, bani de care au beneficiat 23.000 de persoane, conform unei evidenţe a Primăriei Cluj-Napoca. "În acest an ne aşteptăm la o responsabilitate a celor care depun. Sunt mai mulţi pentru că plafonul a fost mărit de către Guvern, există o categorie nouă de beneficiari iar plafoanele au fost rearanjate. Dar trebuie ca cererile să corespundă cu legea", a declarat primarul Sorin Apostu.

 

Comenteaza