Fostul cameraman a lui Boc își face bloc în Mărăști. Cu etaje de birouri și aparthotel

Fostul cameraman a lui Boc își face bloc în Mărăști. Cu etaje de birouri și aparthotel

Fostul cameraman al lui Emil Boc, Ovidiu Moldovan, zis Didu, proprietar al firmei imobiliare Digger Construct, ridică un bloc în Mărăști, la intesectia străzilor Buftea și Scortarilor. Acesta a mai dezvoltat imobile în Cluj-Napoca, dar și în Apahida.

În documentele publicate pe site-ul municipalității, în consultare publică, se propune construirea unui imobil cu funcțiuni mixte (parter comercial, E1-birorui, E2-aparthotel, E3,E4,E5,R-locuire). Accesele auto și pietonale pe parcele reglementate se vor realiza din str. Scortarilor. Parcări auto necesare se vor amenaja la nivel subteran pentru locuire= 47, aparthotel = 5, birouri = 6, comerț= 11. Numari total de parcări auto 69.

Adresa: Cluj-Napoca str.Buftea nr.2, str. Scortarilor 26.
Proiectant general: S.C. ENDORFINA CONCEPT S.R.L.
Beneficiari: S.C. DIGGER CONTRACTORS S.R.L

Cifra de afaceri DIGGER CONSTRUCT S.R.L.. a fost de 1,973,191.00 RON în anul 2022, cu un profit de 755,610.00 RON. Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 19.89%. DIGGER CONSTRUCT S.R.L. a raportat un număr de 5 angajați în anul 2022. Firma din FELEACU a fost înființată la data de 19-05-2011 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4312 - Lucrari de pregatire a terenului . 

Zona în care se va ridică nouă clădire din Mărăști se află în proximitatea The Office, locație care a cunoscut o amplă dezvoltare imobiliară în ultimii ani. Aici s-au ridicat ansamblurile The Record, blocuri de locuire, spații de birouri, sala de sport și restaurant, dat și The Nest.

Comenteaza