News alert Gabriela Firea: "Primăria Bucureşti se află în faliment nedeclarat încă"

Gabriela Firea: "Primăria Bucureşti se află în faliment nedeclarat încă"

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, că este mai interesată de bugetul Primăriei Bucureștiului și a celor de sector decât de organizarea unui Congres în partid, susţinând că în prezent toți se află într-un faliment nedeclarat și că situația va fi discutată cu premierul.

„Eu sunt mult mai preocupată în acest timp de faptul că atât primăria Capitalei și de sector au un buget mult mai mic, decât cel prognozat. Îmi pare rău că dintre colegii mei primari m-au lăsat să mă bat singură cu știți dumneavoastră cine. Pentru că probabil unii s-au bucurat că s-au tăiat bani de la Primăria Capitalei, dar acum toți suntem în faliment nedeclarat. În momentul în care nu mai poți să îți asiguri funcționarea, activitatea curentă.”, a declarat Gabriela Firea, înaintea CEx PSD.

Primarul General al Capitalei a declarat că va avea o întâlnire cu premierul Viorica Dăncilă și ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, săptămâna viitoare, pentru discutarea bugetului alocat primăriilor.

„Am vorbit cu doamna premier. Am anunțat această situație și la BPN. Mi s-a promis o întâlnire cu doamna premier și minsitrul de Finanțe săptămâna viitoare, care acum este plecat din țară. S-ar putea să ajungem la Consiliul Monetar. Astea sunt prioritățile. Nu să organizăm un Congres.”

Social democrații se reunesc, la ora transmiterii știrii, în ședința Cex, unde urmează să decidă, printre altele și propunerea pentru postul de vicepremier, după ce Klaus Iohannis a anunțat că îl respinge pe Titus Corlățean.

Comenteaza