Gata cu "turma" de pietoni de la gară. Se montează semafoare

Gata cu "turma" de pietoni de la gară. Se montează semafoare
Un șofer din Cluj a imortalizat zona viitorului semafor de la gară | Foto: Adrian Pop - Info Trafic Jud. Cluj

Municipalitatea clujeană a început să instaleze semafoare în zona trecerii de pietoni de la stația de troleibuz din Piața Gării.

"Foarte bine, că acolo trec pietonii pe rând, ca oile", a remarcat un membru al comunității Info Trafic Județul Cluj. Primăria a anunțat în august că are în vedere semaforizarea mai multor intersecții și treceri de pietoni din municipiu, iar consiliul local a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru aceste investiții.

Ele au fost programate pe străzile T. Vuia, A. Vlaicu, București, Primăverii, Observatorului, Dâmboviței, Căii Ferate, Gruia, Plopilor, Oașului, Horea, Bucium, Donath, Aleea Slănic, Calea Turzii, Splaiul Independenței, Bulevardele 1 Decembrie, Muncii și 21 Decembrie.

Termenele de finalizare diferă, însă lucrările au fost estimate la maximum cinci luni. Printre cele mai noi semafoare amplasate în municipiu se numără cele cu buton de pe Bd. Muncii, zonele Eckerle și Liceul A. Vlaicu, dar și pe str. C. Coposu, intersecțiile cu str. Soarelui și str. Strungarilor, străzile Plopilor, T. Vuia, Dorobanților sau Fabricii. 

Comenteaza