Grădinița Floare de Iris va fi modernizată pe bani europeni

Grădinița Floare de Iris va fi modernizată pe bani europeni

Primăria Cluj-Napoca a atribuit licitația pentru servicii de proiectare, asistență tehnică și execuție la obiectivul de investiții pentru modernizarea Grădiniței Floare de Iris.

Licitația a fost câștigată de firmal Axial Construct Invest pentru suma de 6,5 milioane de lei, cu circa 200.000 de lei mai puțin decât valoarea estimativă a contractului. Investiția este realizată din bani europeni prin Programul Operațional Regional.

Corpul C1 al grădiniței se va demola, iar corpul C2, care are un regim de înălțime cu un etaj, se va extinde atât pe verticală, cu două niveluri și unul retras, cât și pe orizontală, ajungând de la o suprafață construită de la 481 la 663 de mp.

Prin proiect se urmărește creșterea accesului, calității și atractivității actului educațional prin dotarea cu echipamente didactice, informatice, modernizarea utilităților și crearea de facilități special pentru persoanele cu dizabilități. În cadrul proiectului va fi reamenajat și spațiul verde prin plantarea de arbori și arbuști, iar trotuarele, aleile și locul de joacă vor fi modernizate.

Durata servicilor de proiectare este de cinci luni, iar execuția va dura 12 luni.

Comenteaza