Gratuităţi la transportul în comun pentru elevii şi studenţii din zona metropolitană. De când se pot ridica abonamentele

Gratuităţi la transportul în comun pentru elevii şi studenţii din zona metropolitană. De când se pot ridica abonamentele
Elevii şi studenţii din comunele Floreşti, Apahida, Baciu, Feleacu şi Ciurila beneficiază de abonamente gratuite de transport în comun.

Astfel, elevii şi studenţii care urmează cursuri de zi, cu domiciliul stabil în Floreşti, care se încadrează în prevederile HCL nr. 38/28.03.2014, se pot prezenta începând de luni, 14 septembrie, la sediul Primărieide pe str. A. Iancu, nr. 170, la parter şi la punctul de vânzare bilete/ abonamente din staţia Primăria Floreşti pentru eliberarea abonamentelor gratuite, valabile pe una din cele şase linii care operează în comuna Floreşti, pentru deplasarea în municipiul Cluj-Napoca.

Asupra lor trebuie să aibă cartea de identitate în original, adeverinţa eliberată de reprezentantul primăriei, în baza carnetului de elev/ student vizat pe anul şcolar 2015 - 2016 şi o fotografie recentă color.

Abonamentele gratuite eliberate vor fi valabile din 14 septembrie 2015 până în 30 iunie 2016, iar abonamentele intracomunale pentru elevi se vor ridica de la Şcoala „Gheorghe  Şincai" Floreşti.

Elevii şi studenţii din comuna Apahida, care au vârsta sub 25 de ani şi se încadrează în prevederile HCL nr. 136/30.10.2014, se pot prezenta de luni la biroul de abonamente din staţia Arte Plastice şi la punctul de vânzare bilete/ abonamente din staţia Blocuri Apahida pentru eliberarea abonamentelor gratuite, valabile pe una din cele 5 linii pe care CTP operează în comună.

Asupra lor trebuie să aibă cartea de identitate în original, o copie după certificatul de naştere şi cartea de identitate al unuia din părinţi (pentru cei care nu au C.I.), carnetul de elev/ student vizat pe anul şcolar/ universitar 2015 - 2016 şi o fotografie recentă color, copiile documentelor urmând să fie reţinute. 

Abonamentele gratuite eliberate vor fi valabile pentru elevi din 14 septembrie 2015 până în 29 februarie 2016, iar pentru studenţi din 28 septembrie până în 29 februarie, în timp ce abonamentele intracomunale pentru elevi se vor ridica de la Şcoala „St. Pascu" Apahida.

Pentru comuna Baciu, elevii şi studenţii care se încadrează în prevederile HCL nr. 19/22.05.2014 se pot prezenta de luni la biroul de abonamente din Pţa Gării pentru eliberarea abonamentelor gratuite intracumunale şi la biroul de abonamente Pţa Mihai Viteazul pentru eliberarea abonamentelor gratuite valabile pe una din cele 4 linii pe care se operează în comuna Baciu, pentru deplasarea în municipiul Cluj - Napoca. Acestea se eliberează lunar în baza adeverinţei eliberate de reprezentantul primăriei Baciu.

Elevii şi studenţii din comuna Feleacu care se încadrează în prevederile HCL nr. 17/27.03.2014 se pot prezenta sin 14 septembrie la biroul de abonamente Pţa Ştefan cel Mare şi la punctul de vânzare bilete/ abonamente din Pţa Cipariu pentru eliberarea abonamentele gratuite valabile pe una din cele trei linii pe care CTP operează în comuna Feleacu, pentru deplasarea în municipiul Cluj - Napoca. Ele se eliberează lunar în baza adeverinţei eliberate de reprezentantul primăriei Feleacu.

Pentru comuna Ciurila, elevii şi studenţii se pot prezenta de luni la biroul de abonamente din Pţa Ştefan cel Mare pentru eliberarea abonamentelor gratuite, valabile pe linia M16, pentru deplasarea în municipiul Cluj-Napoca.

Asupra lor trebuie să aibă cartea de identitate în original, o copie după certificatul de naştere şi după cartea de identitate al unuia din părinţi (pentru cei care nu au C.I.) şi o fotografie recentă color.

Abonamentele gratuite eliberate vor fi valabile pentru elevi din 14 septembrie 2015 până în 30 iunie 2016, iar pentru studenţi din 28 septembrie 2015 până în 30 iulie 2016. 

Comenteaza