Grindeanu: Investim în siguranţa Aeroportului Internaţional "Avram Iancu" din Cluj Napoca

Grindeanu: Investim în siguranţa Aeroportului Internaţional "Avram Iancu" din Cluj Napoca

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat vineri că a semnat contractul de finanţare prin care Aeroportul Internaţional din Cluj Napoca va achiziţiona echipamente pentru deszăpezire, degivrare şi determinarea gradului de frânare. El a precizat că valoarea totală a contractului de finanţare este de aproximativ 8 milioane lei, iar achiziţiile trebuie finalizate până la sfârşitul anului viitor.

”Investim în siguranţa Aeroportului Internaţional "Avram Iancu" din Cluj Napoca! Prin contractul de finanţare pe care l-am semnat astăzi, Aeroportul Internaţional din Cluj Napoca va achiziţiona echipamente pentru: deszăpezire degivrare, determinarea gradului de frânare”, spune ministrul în postare.
 
Sorin Grindeanu arată că investiţiile vor spori condiţiile de siguranţă în operaţiunile de manevră a aeronavelor şi a suprafeţelor de mişcare.
 
”Valoarea totală a contractului de finanţare este de aproximativ 8 milioane lei, iar achiziţiile trebuie finalizate până la sfârşitul anului viitor (2023). Majoritatea sumei este asigurată prin fonduri europene (FEDR) şi completată cu bani de la Bugetul de Stat şi din contribuţia proprie a aeroportului”, mai precizează ministrul Transporturilor. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza