Video Iluminat arhitectural în Piața „Avram Iancu”, modernizat

Iluminat arhitectural în Piața „Avram Iancu”, modernizat

Iluminat arhitectural în Piața „Avram Iancu” - monumente simbolice ale Clujului puse în valoare prin sisteme de iluminat arhitectural: Teatrul Național „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca / Opera Națională, Catedrala Mitropolitană, statuia lui Avram Iancu.

Piața „Avram Iancu” din inima orașului găzduiește monumente reprezentative ale Clujului, simboluri incontestabile ale istoriei noastre, cu semnificație profundă pentru comunitatea clujeană.

Primăria Cluj-Napoca a investit în ultimii ani în modernizarea iluminatului arhitectural din această zonă, iar la acest moment sunt finalizate intervențiile pentru sistemele de iluminat arhitectural de la Catedrala Mitropolitană și Teatrul Național „Lucian Blaga” / Opera Națională, fiind acoperită și zona adiacentă clădirii Teatrului, parte din proiectul realizat pentru reabilitarea Parcului „Ștefan cel Mare”.

De asemenea, săptămâna aceasta a fost finalizată intervenția pentru mentenanță și îmbunătățiri la sistemul de iluminat instalat la statuia lui Avram Iancu din mijlocul pieței.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza