Încă o încercare. 6,7 milioane lei pentru modernizarea unei grădiniţe din Cluj

Încă o încercare. 6,7 milioane lei pentru modernizarea unei grădiniţe din Cluj

Primăria Cluj-Napoca a relansat liciţia publică privind proiectarea, asistenţa tehnică şi execuţia la obiectivul de investiţii pentru modernizare Grădiniţei Floare de Iris. Valoarea contractului se ridică la 6,7 milioane de lei. 

Banii provin din fonduri europene, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 18 mai. Mai multe asemenea unități din oraș vor fi modernizate și extinse, între care Grădinița Căsuța Poveștilor, de pe str. București nr. 22, Grădiniţa Parfum de Tei, de pe str. Gării nr. 4, și Grădiniţa Parfum de Tei, de pe str. Decebal nr. 41.

În 2020, Primăria Cluj-Napoca va finaliza noua creşă de pe str. Grigore Alexandrescu și va demara proiectul creșei de pe str. Meziad. În proiectul de buget este prevăzută suma de 8,2 milioane de lei pentru terminarea lucrărilor la creșa de pe str. G. Alexandrescu, unde vor fi create 90 de noi locuri pentru copii.

Totodată, în buget sunt prevăzuți 5,6 milioane de lei, pentru elaborarea proiectulului tehnic și demararea lucrărilor la noul corp al creşei de pe str. Meziad nr. 4, tot cu 90 de locuri. În acest fel primăria speră să mai reducă din deficitul de locuri în creșele din oraș, după ce anul trecut 1.000 de copii din Cluj-Napoca au rămas fără un loc în creșă. În prezent, în creșele din municipiu sunt 1.232 de locuri.

Comenteaza