Încă un caz de coronavirus la Primăria Cluj

Încă un caz de coronavirus la Primăria Cluj

Numărul cazurilor de coronavirus din Primăria Cluj-Napoca a ajuns la șapte, după ce încă o angajată a fost testată pozitiv.

Deputatul clujean Emanuel Ungureanu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care anunță că au fost confirmate noi cazuri de COVID-19 în rândul angajaților din Primăria Cluj-Napoca.

„7 cazuri confirmate de Covid-19 la primăria Cluj-Napoca! (...) A șaptea persoană infectată cu noul coronavirus este o doamnă mai în vârstă care are și alte probleme de sănătate, lucrează la același parter, s-a testat singură, ocupă poziția de șef Serviciu Investiții în schema de organizare a Direcției Tehnice din primăria Cluj-Napoca. Îi doresc multă sănătate. Restul, e tăcere”, a scris Emanuel Ungureanu, pe Facebook.

Luni, deputatul clujean anunța că numărul de infectări cu noul coronavirus de la Primăria Cluj-Napoca a ajuns la 5 persoane.

"Până acum 5 persoane sunt infectate. 4 persoane sunt colegi din Direcția Tehnică, biroul de achiziții, investiții, direcția tehnică", a precizat Emanuel Ungureanu.

Primul caz din Primărie a fost diagnosticat în 11 iulie, iar opinia publică a aflat despre el miercuri, 15 iulie, iar în 16 iulie, a fost depistat un al doilea caz, chiar la șeful Direcției. 

 

Comenteaza