Încep exproprierile pentru realizarea lucrărilor la Autostrada Transilvania. Lucian Bode: "A fost depășit un obstacol important"

Încep exproprierile pentru realizarea lucrărilor la Autostrada Transilvania. Lucian Bode: "A fost depășit un obstacol important"
| Foto: Facebook

S-a aprobat Hotărârea privind declanșarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrărilor de utilitate publică de interes național “Secțiunea 3B Mihăiești – Suplacu de Barcău”.

"Un obstacol important în calea realizării lucrărilor la Autostrada Transilvania, tronsonul Sălaj, a fost depășit astăzi, prin aprobarea în ședința de Guvern a Hotărârii privind declanșarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată, care constituie coridorul de expropriere al lucrărilor de utilitate publică de interes național “Secțiunea 3B Mihăiești – Suplacu de Barcău”, din cadrul obiectivului de invetiții de interes national Autostrada Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, pe raza localităților Sânpaul, din județul Cluj și Zimbor, Sânmihaiu Almașului, Românași, Treznea și Zalău, din județul Sălaj", a anunțat ministrul Afacerilor Interne pe pagina sa de Facebook. 

"Sunt bucuros ca s-a ajuns în această etapă esențială pentru parcursul proiectului, astfel încât putem afirma că s-a intrat pe traiectoria ireversibilă a implementării lui, după ce anul trecut am reușit să încheiem contracte de execuție pentru aceste sectoare care astăzi fac obiectul exproprierilor.

Reiterez faptul că Autostrada Transilvania si Varianta Ocolitoare Zalău sunt două dintre obiectivele de infrastructură pe care le urmăresc cu atenție si care sunt de interes major pentru județul Sălaj și Regiunea de Nord-Vest", adaugă Lucian Bode. 

Comenteaza