Încep lucrările la podurile de pe drumul Răchiţele - Ic Ponor

Încep lucrările la podurile de pe drumul Răchiţele - Ic Ponor
Ordinul de începere a lucrărilor de construire pentru cele nouă poduri de pe drumul Răchiţele - Ic Ponor a fost semnat, anunţă azi preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu.

Termenul de execuţie a lucrărilor este de cinci luni de la semnarea ordinului de începere a lucrărilor. "În acest moment am terminat cu partea tehnică, cu ceea ce ţine de birocraţie, vremea ține cu noi, așa că se poate începe lucrul", spune Uioreanu. "Practic, termenul curge de astăzi și sunt convins că în luna septembrie cele nouă poduri vor fi gata. Așa cum am mai spus, se va lucra în continuare și la partea de drum, cu excepția zonelor de poduri, urmând ca într-o lună de la finalizarea acestora să avem gata întreaga lucrare".

Licitaţia de construire a celor nouă poduri de pe drumul Răchitele - Ic Ponor a fost adjudecată de Samus Construcţii Dej. Valoarea contractului este de 3,91 milioane de lei plus TVA iar durata de execuție a lucrărilor este de cinci luni. Garanția structurii de pod este de 30 de ani, iar a celorlalte lucrări - de şapte ani.

Comenteaza