Foto Începe modernizarea Parcului Farmec

Începe modernizarea Parcului Farmec. Până în 2030, municipaliatea își propune să planteze peste 100.000 de arbori și să reducă amprenta de carbon din oraș cu 15%.

''Astăzi a fost dat ordinul de începere a lucrărilor pentru modernizarea Parcului Farmec din cartierul Mărăști. Pe o suprafață de 3.125 mp, investiția propusă urmărește revigorarea parcului prin realizarea unor sectoare de odihnă, zone pentru mișcare în aer liber și spații de joacă pentru copii'', a declarat edilul Emil Boc.

Biodiversitatea Canalului Morii și cadrul natural vor fi păstrate intacte prin amenajarea unor zone verzi de recreere. Reabilitarea și modernizarea Parcului Farmec include dotarea cu mobilier urban nou alcătuit din grupuri de mese cu bănci, ce vor fi utilizate pentru joc de şah, mese de ping-pong, complex modern de joacă pentru copii confecţionat pe structură de lemn, echipamente de fitness și cişmele. Accesibilitatea persoanelor cu dizabilități va fi asigurată prin amplasarea unor bănci cu spătar, fără brațe laterale.

Dotări în cadrul proiectului:
- rețeaua de iluminat public cu LED
- sistem de irigație prin aspersiune
- sistem de supraveghere video
- rastel de biciclete de 13 m lungime, racordat la reţeaua de curent electric

Executantul lucrărilor este Asocierea S.C. RO-VERDE LANDSCAPING S.R.L.- PROIECT CONSTRUCT REGIUNEA TRANSILVANIA S.R.L..

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza