Începe mutarea Serviciul de permise și înmatriculări auto din Gheorgheni

Începe mutarea Serviciul de permise și înmatriculări auto din Gheorgheni
| Foto: facebook.com/PrefecturaCluj

Serviciul de permise și înmatriculări auto, care în prezent funcționează în cartierul Gheorgheni, se va muta în Someșeni. Noul sediu va fi în clădirea Vămii.

"De săptămâna viitoare începe mutarea Serviciul de permise și înmatriculări auto din Gheorgheni în noua locaţie, conform informaţiilor primite de la prefectul Mircea Abrudean. Este un lucru bun pentru cetăţenii din zonă, pentru că traficul se va fluidiza considerabil", a declarat Emil Boc.

"Spațiul din cadrul clădirii destinat activității serviciului este de aproximativ 550 mp, mai mare decât cel de 335 mp al actualei clădiri de pe strada Albac. Zona de așteptare este generoasă, iar ghişeele asigură un spațiu mai mare pentru cei care solicită informații. În apropierea noului sediu vor fi amenajate și locuri de parcare, destinate celor care se vor adresa serviciului. Sala pentru examinarea teoretică în vederea obținerii permisului de conducere este una mai mare", declara, săptămâna trecută, prefectul Mircea Abrudean.

Autoritățile mai intenționează să înființeze birouri ale Serviciului de permise și înmatriculări auto în afara municipiului Cluj-Napoca, respectiv în Dej și Huedin, cu menţiunea că cel de la Câmpia Turzii a fost inaugurat la început de săptămână.

Comenteaza