Video La ce se lucrează în Apahida în această perioadă. Ce spune edilul Grigore Fati despre proiectele primăriei

La ce se lucrează în Apahida în această perioadă. Ce spune edilul Grigore Fati despre proiectele primăriei

Asfaltarea străzilor, lucrările de canalizare și electrificare sunt principalele proiecte la care se lucrează în comuna Apahida în această perioadă.

Edilul Grigore Fati a vorbit la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre ce proiecte majore desfășoară primăria Apahida în prezent, răspunzând la întrebarea unui ascultător al emisiunii.

„În acest moment se lucrează la rețeaua de asfaltări. Avem acel proiect pe care îl desfășurăm de peste 2 ani și care are o perioadă de implementare de 4 ani. Deci, undeva prin 2023 ar trebui să fie finalizat. Noi am asigurat întotdeauna finanțare, chiar în ultima rectificare de buget am mai alocat bani acolo.

Am discutat cu firma care lucrează și să vedem de cât poate lucra anul acesta. Am pus bani și anul trecut și anul acesta, dar nu știu dacă vor reuși. Depinde și de starea vremii și de problemele cu personalul pe care le au toate firmele. Eu sunt puțin sceptic că vor reuși să ducă la capăt tot ce ne-am propus”, a declarat, la ZIUA LIVE, primarul din Apahida.

În ceea ce privește electrificarea, Grigore Fati susține că s-au făcut eforturi și s-au mai adus niște transformatoare de mare capacitate.

„În acest moment suntem în achiziție publică pentru un proiect de extindere rețele electrice în Câmpenești. De asemenea, proiectul canalizării din Câmpenești este pentru Florești-Baciu-Feleac-Apahida, este o singură achiziție pentru toate și a fost contestat. Să vedem ce va fi cu această contestație, cât mai durează și cine va avea câștig de cauză.

Primăria și-a făcut temele. Noi am predat la Compania de Apă tot ce s-a cerut. Am pregătit terenurile pe care trebuiesc amplasate bazinele de apă, stațiile de pompare și celelalte. Când apare o asemenea investiție, eu fac toate eforturile pentru a rezolva problemele și a o duce mai departe”, a explicat edilul social-democrat.

Comenteaza