La fel ca Boc, nici primarul Pivariu nu este mulțumit încă de Supercom: „Este loc de mai bine”

La fel ca Boc, nici primarul Pivariu nu este mulțumit încă de Supercom: „Este loc de mai bine”

Firma bucureșteană Supercom se ocupă de ridicarea gunoaielor menajere din tot județul Cluj pentru următorii 10 ani. La final de ianuarie 2023, a intrat și la Cluj-Napoca și Florești, iar de atunci sesizările cetățenilor au fost în număr foarte mare.

Edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a spus, joi, că le-a transmis celor de la Supercom că până ce ultimul cetățean al Clujului nu este mulțumit de activitatea societății, nici el nu este mulțumit.

Primarul din Florești, Bogdan Pivariu, a vorbit, la ZIUA LIVE, despre cum decurge activitatea firmei Supercom în cea mai mare comună din țară.

Numărul sesizărilor scade și a scăzut din ce în ce mai mult. De la sfârșitul lunii februarie până în 13 martie au fost 22 de sesizări. Astăzi am cerut numărul de sesizări și au fost 2 până la această oră. Am mai avut o sesizare sâmbătă, a fost o problemă tehnică din ce am înțeles.

Este loc de mai bine (întrebat dacă este mulțumit de activitatea Supercom – n.red.). Noi am anticipat această greutate în ceea ce privește tranziția de la un operator la altul. De aceea am instituit și un grup de lucru pentru a ne ocupa de probleme, nu doar punctul pentru a le rezolva, ci să vedem și care este cauza.

Eram absolut sigur că lucrurile trebuie aprofundate pentru a rezolva cauzele problemelor care au dus la aceste sesizări. Suntem în permanență legătură cu cetățenii. Chiar sâmbătă dimineață mi-a fost relatată acea problemă tehnică de către un președinte de asociație, iar situația s-a remediat rapid din ce mi s-a transmis”, a declarat, la ZIUA LIVE, Bogdan Pivariu.

Amintim, firma bucureșteană Supercom va ridica gunoaiele menajere din tot județul Cluj pentru următorii 10 ani. Este vorba despre toate cele trei loturi – Cluj-Napoca/Huedin, Gherla/Dej și Turda/Câmpia Turzii, fiecare cu comunele din jur, dar și operarea CMID – centrul de management integrat al deșeurilor. Licitația a fost organizată de Asociația de dezvoltare intercomunitară ECO Metropolitan, din care face parte Consiliul Județean Cluj și primăriile.

Comenteaza