Video Liber la treabă! Primarul Pivariu a anunțat ce lucrări urmează în comuna Florești

Liber la treabă! Primarul Pivariu a anunțat ce lucrări urmează în comuna Florești
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu

Odată cu intrarea în drepturi a primăverii, nu mai există impedimente pentru buna desfășurare a lucrărilor de infrastructură din cea mai mare comună din țară.

Edilul Bogdan Pivariu a vorbit, la ZIUA LIVE, (VIDEO la finalul articolului) despre proiectele și lucrările care urmează a fi realizate în perioada următoare în comuna clujeană.

Pe lângă marile lucrări care sunt în diverse faze de licitație, execuție, noi avem de finalizat și se va finaliza zilele viitoare o lucrare pe strada Răzoare, unde vom aduce și un mijloc de transport în comun. Pe strada Teilor se mai lucrează pentru sistematizare și modernizarea drumului, apariție de noi trotuare, ș.a.m.d. Așa cum știți, se lucrează în toată zona Terra, ieșiri, intrări, etc.

Urmează în Luna de Sus lucrări. Deja se lucrează la strada mică care este în curs de modernizare, anul trecut schimbându-se rețeaua de apă. Se va moderniza zona Eroilor, acolo unde am preluat un drum făcut în urmă cu mulți ani, cu multe gropi. De asemenea, mai avem în zona Porii, la fel a fost predat către noi o bucată de drum. Am găsit soluții pentru a crea un drum cu trotuar și a da posibilitatea cetățenilor să-și amenajeze parcări pe spațiul privat.

Avem în plan și în execuție întocmirea PUZ-ului care va sta la baza construirii capelei mortuare din Luna de Sus. În lunile care urmează se va finaliza și capela mortuară din satul Tăuți. Se lucrează și la proiectul tehnic pentru a racorda satul Tăuți la canalizare. Avem banii pe progamul Anghel Saligny. Totodată, în zilele acestea finalizăm licitația viitorului parc, cel mai mare parc construit vreodată în Florești”, a afirmat, la ZIUA LIVE, Bogdan Pivariu.

Potrivit primarului Floreștiului, administrația pe care o conduce mai are în plan realizarea unui parc dedicat animalelor de companie plus multe altele mai mici pentru oameni lângă blocuri.

Comenteaza