Licitaţie de aproape 1 miliard de lei pentru judeţul Cluj

Licitaţie de aproape 1 miliard de lei pentru judeţul Cluj

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Eco-Metropolitan Cluj a publicat în Sistemul Informativ Colaborativ al Achizițiilor Publice (SICAP) documentația licitației publice deschise destinate delegării, prin concesiune, a serviciilor de colectare şi transport al deșeurilor municipale, precum și operării și administrării stațiilor de transfer.

„Este un pas extrem de important pe care îl facem în direcția rezolvării pe termen lung a problemei deșeurilor în întreg județul, cu atât mai mult cu cât se apropie momentul dării în funcțiune a primei celule de depozitare”, a declarat Alin Tișe, președintele forului administrativ județean.

Ofertele vor trebui depuse de către operatorii interesați la sediul ADI Eco-Metropolitan Cluj până în 30 octombrie, acestea urmând a fi evaluate atât din punct de vedere financiar, criteriu cu o pondere de 65%, cât și tehnic – 35%. Durata contractelor este de 10 ani, la finalul licitației urmând a fi desemnați maximum trei operatori pentru întreg județul.

Ca procedură, licitația se va realiza distinct, pe trei loturi diferite:

- Lotul 1: Zona 1 Cluj-Napoca, plus alte 30 de comune și Zona 2 Huedin, împreună cu alte 13 comune

- Lotul 2: Zona 3 Mihai Viteazu, plus alte 12 comune și municipiile Turda și Câmpia Turzii

- Lotul 3: Zona Gherla, plus alte 19 de comune și municipiul Dej

Valoarea estimată a contractelor de delegare pentru cele trei loturi este de 820 de milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Etichete
Comenteaza