Licitaţie şi botez. Polivalenta îşi caută nume

Licitaţie şi botez. Polivalenta îşi caută nume
O hotărâre de pe ordinea de zi a Consiliului Local de marţi vizează oferirea de posibilităţi suplimentare de autofinanţare societăţii Sala Polivalentă SA.

În şedinţa de Consiliu Local din această săptămână, contractul de concesiune pentru Sala Polivalentă, semnat între Primărie şi societatea care gestionează obiectivul, va suferi o serie de adăugiri. Rostul acestora este ca SC Sala Polivalentă SA să primească posibilităţi suplimentare de a produce bani, cu scopul de a rentabiliza edificiul multifuncţional inaugurat în 2014.

Iată ce conţine proiectul de hotărâre care va fi dezbătut de consilieri:
„Se aprobă modificarea şi completarea art. 1 din contractul de concesiune 416270/18.11.2014, în sensul explicitării obiectului contractului prin completarea acestuia cu următoarele activităţi:
e) exploatarea parcării şi garajului subteran, către utilizatori persoane fizice sau juridice;
f) vânzarea de bilete pentru evenimente teatrale, sportive şi alte evenimente de distracţie şi amuzament;
g) mediatizarea, publicitatea şi exploatarea denumirii (naming), în vederea operării şi administrării obiectivului sportiv;
h) orice alte activităţi, inclusiv comerciale, legate de funcţionarea obiectivului sportiv".

Să detaliem puţin:

e - Prin exploatarea parcării şi garajului subteran, se termină perioada în care barierele de la parkingul sălii erau decorative. „Ne dorim de mai mult timp să dăm drumul parkingului contra cost, dar este nevoie de o hotărâre de Consiliu Local. Preţul va fi minim, un leu pe oră, astfel încât oricine să poată parca şi să nu se îmbulzească toată lumea pe Aleea Stadion", a spus Ionuţ Rusu, directorul interimar al sălii.

f şi h - Vânzarea de bilete şi desfăşurarea de activităţi comerciale vor permite SC Sala Polivalentă SA să organizeze propriile evenimente şi să vândă bilete pe propriul website. În acest fel, profitul nu va mai merge spre firmele care organizează evenimente, majoritatea din Bucureşti, ci va intra direct în bugetul societăţii care administrează sala.

g - Sala Polivalentă ar urma să primească un nume comercial, care ar putea aduce de asemenea nişte bani în bugetul societăţii. Discuţia este veche şi s-a purtat şi în legătură cu Cluj Arena, însă stadionul nu a reuşit până acum să găsească o societate interesată de naming.

 

Comenteaza