Linie de transport între aeroport şi gară, din vară la Cluj

Linie de transport între aeroport şi gară, din vară la Cluj
Linia de transport în comun între aeroport şi gara din Cluj-Napoca va fi operabilă din vară, spune astăzi preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe. Condiţia este, însă, ca sensul giratoriu din interiorul aeroportului să fie finalizat, iar aici lucrările au fost suspendate pe durata iernii.

 

"Linia de transport va terbui să aibă acces în interiorul aeroportului, acolos e va gândi un capăt de linie ca să nu încurce circulaţia", spune Tişe, precizând, însă, că în opinia sa linia de autobuz, chiar dacă va fi introdusă, ar putea să nu fie folosită de călători. "S-ar putea să nu prea fie utilizat de oameni. Sunt obişnuiţi să folosească maşinile personale ca să ajungă la aeroport", spune el.


În această vară credem că, dacă vom finaliza sensul giratoriu, nu mai există niciun impediment să avem o linie de transport de la gară la aeroport", a conchis Tişe. În acest moment legătura dintre aeroportul din Cluj-Napoca şi centrul oraşului este asigurată de linia 8 de autobuz a Regiei Autonome de Transport Urban de Călători (RATUC), pe care circulă autobuze vechi.

Comenteaza