Linie specială pentru reclamarea faptelor antisociale la Florești. Ce spune Bogdan Pivariu

Linie specială pentru reclamarea faptelor antisociale la Florești. Ce spune Bogdan Pivariu
| Foto: captură video

Edilul Floreștiului, Bogdan Pivariu, le-a pus la dispoziția locuitorilor celei mai mari comune din țară, un număr de telefon special, unde aceștia pot să semnaleze faptele antisociale de pe raza localității.

Primarul din Florești vrea să pună capăt depozitărilor ilegale de deșeuri și să-i prindă pe cei care nu respectă legea. „Trebuie să stopăm actele antisociale ce au loc pe raza comunei Florești! Am pus la dispoziția cetățenilor comunei Florești o linie dedicată unde vă îndemn să apelați și să reclamați faptele antisociale de pe raza localității noastre, la care sunteți martori.

Una dintre prioritățile mele este aceea de a avea o localitate curată, modernă. Pentru a atinge acest deziderat trebuie să îi identificăm împreună și să îi pedepsim pe cei care fac aceste fapte, în special pe toți aceia care poluează mediul înconjurător.

Număul de telefon este 0727809866. Vă rog să încercați să ne transmiteți cât mai multe amănunte, particularități care să ne ajute sa îi identificăm pe cei vinovați”, a transmis Pivariu, prin intermediul rețelelor de socializare.

Comenteaza