Lipsa de comunicare întârzie staţia de autobuz de la aeroportul Cluj

Lipsa de comunicare întârzie staţia de autobuz de la aeroportul Cluj

La finele anului trecut se vorbea despre o stație de autobuz, care ar putea funcționa în parcarea Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca. S-a efectuat şi un test cu un vehicul electric, pe un circuit prestabilit. Implementarea propunerii este întârziată de certurile din ultima perioadă privind cine anume ar trebui să administrze parcarea aerogării clujene.

"Suntem pregătiţi acolo, acuma nu mai ştiu care este situaţia, că tot schimbă ăştia acolo operatorii care sunt cu parcările şi cu interiorul. Imediat noi vom relua, suntem pregătiţi, cred că domnul director Ciceo ne va sprijini în continuare, pentru că a fost un suport al acestei idei, n-a depins de el în totalitate. Cu cei care administrează parcarea vom reuşi să comunicăm", a declarat Emil Boc la ZIUA LIVE. 

GotoParking, firma care administrează parcarea, arăta, în decembrie 2019, că aşteaptă "decizia autorităților pentru a putea începe trasarea marcajelor necesare. Când am stabilit obiectivele principale de dezvoltare a parcării am studiat această soluție și, atunci când s-a ivit oportunitatea, ne-am implicat activ în acest exercițiu de simulare a traseului transportului în comun în parcare. Astfel, am reușit ca, în câteva zile, să identificăm cel mai bun traseu și să îl introducem în planul nostru de eficientizare a parcării".

Confuzia edilului Boc privind administratrea parcării aeroportului pleacă de la discuţiile între conducerea aeroportului şi cea a Consiliului Judeţean după incidentul românilor plecaţi în Germania la cules de sparanghel, dar şi a proiectului de hotârâre discutat în şedinţa din 26 mai 2020. Mai multe detalii AICI!

Comenteaza