Locuitorii din Mociu îşi vor face buletine la ei acasă

Locuitorii din Mociu îşi vor face buletine la ei acasă
Locuitorii din Mociu îşi vor putea face luni cărţi de identitate chiar în comună, fără să mai trebuiască să se deplaseze în centrul de judeţ.
Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Luni, 20 octombrie, o echipă de funcţionari ai Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Cluj se va deplasa în localitatea clujeană cu staţia mobilă, în vederea preluării documentelor şi fotografierii locuitorilor pentru întocmirea cărţilor de identitate.

Astfel, "cetăţenii de pe raza comunei care au cărţile de identitate expirate sau care urmează să expire în următoarele 180 de zile, tinerii care împlinesc vârsta de 14 ani, cei aflaţi în alte situaţii care impun eliberarea unui nou act de identitate, precum şi cei care solicită viză de reşedinţă, se pot prezenta cu toate documentele necesare eliberării cărţii de identitate, cu începere de la ora 09.30 la sediul Căminului pentru persoane vârstnice din satul Chesău, str. Principală nr. 260A, comuna Mociu", anunţă reprezentanţii Consiliului Judeţean Cluj.

Pentru desfăşurarea în bune condiţii a activităţilor ce se impun în această etapă premergătoare întocmirii cărţii de identitate funcţionarii DJEP beneficiază de sprijinul primăriei şi al organelor de poliţie locale.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza