Locuitorii din Săvădisla îşi pot face buletine la ei acasă

Locuitorii din Săvădisla îşi pot face buletine la ei acasă
Locuitorii din Săvădisla îşi vor putea face joi cărţi de identitate chiar în comună, fără să mai trebuiască să se deplaseze în centrul de judeţ.
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

O echipă de angajaţi ai Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor (DJEP) Cluj se va deplasa în localitatea clujeană cu staţia mobilă în vederea preluării documentelor şi fotografiei pentru întocmirea buletinelor.

Cetăţenii de pe raza comunei care au cărţile de identitate expirate sau urmează să expire în următoarele 180 de zile, tinerii care împlinesc vârsta de 14 ani, cei aflaţi în alte situaţii care impun eliberarea unui nou act de identitate, precum şi cei care solicită viză de reşedinţă, se pot prezenta cu toate documentele necesare eliberării cărţii de identitate, cu începere de la ora 09.30 la sediul Primăriei Comunei Săvădisla.

Pentru desfăşurarea în bune condiţii a activităţilor ce se impun în această etapă premergătoare întocmirii cărţii de identitate funcţionarii DJEP beneficiază de sprijinul primăriei şi al organelor de poliţie locale.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza