Locuitorii străzii Borhanci, somaţi să se racordeze la canalizare

Locuitorii străzii Borhanci, somaţi să se racordeze la canalizare
Primăria Cluj-Napoca le cere locuitorilor de pe strada Borhanci să se conecteze la sistemul de canalizare. Demersul este obligatoriu în vederea continuării lucrărilor de reabilitare a drumului din zonă.

Persoanele care nu se supun somaţiei primăriei riscă amenzi de la 1.000 la 2.000 de lei.

"În baza HCL nr. 191/2009 privind buna gospodărire a municipiului Cluj-Napoca, Art. 7, pct.6, proprietarii au obligaţia să întreprindă măsurile legale pentru racordarea imobilului „la canalizarea stradală existentă sau la reţeaua nou introdusă pe străzile în curs de modernizare", lucru care a fost comunicat şi prin intermediul unor somaţii trimise în aceste zile prin intermediul Poliţiei locale prin care li se solicită de îndată proprietarilor să ia măsurile necesare pentru racordarea la reţeaua de canalizare stradală, cu respectarea prevederilor legislaţiei în vigoare", se arată într-un comunicat remis presei. 

Lucrările de reabilitare a străzii Borhanci prevăd amenajarea şoselei cu două sau trei benzi, precum şi construirea de trotuare şi rigole pentru asigurarea scurgerii apelor pluviale.

Valoarea lucrărilor se ridică la suma de aproximativ 8.400.000 lei. Acestea vor fi finalizate în cursul anului 2012, în condiţiile în care toţi locuitorii înţeleg să respecte legislaţia în vigoare şi să realizeze în cel mai scurt timp lucrările de radordare la sistemul de canalizare stradală

 

Comenteaza