Foto Lucrări de întreținere pe drumul Cuzdrioara – Valea Gârboului - Rugășești

Lucrări de întreținere pe drumul Cuzdrioara – Valea Gârboului - Rugășești
| Foto: CJ Cluj
Lucrări de întreținere pe drumul Cuzdrioara – Valea Gârboului - Rugășești
Lucrări de întreținere pe drumul Cuzdrioara – Valea Gârboului - Rugășești

Consiliul Județean Cluj anunță că pe drumul judeţean 182F Cuzdrioara – Valea Gârboului - Rugășești au demarat lucrări de întreținere.

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic şi a locuitorilor din zonă faptul că pe drumul județean DJ 182F Cuzdrioara – Valea Gârboului – Rugășești au demarat lucrări de întreținere curentă și periodică ce vizează un sector în lungime de aproape 10 kilometri, de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 9+980.

De asemenea, pe sectorul cuprins între kilometrul 0+810 și kilometrul 5+600 lucrările de întreținere prevăd lărgirea căii de rulare și se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic, în condițiile în care sectoarele de drum cuprinse între km 0+000 și km 0+810, respectiv între km 6+500 și km 9+980 sunt deja asfaltate.

Lucrările constau în frezări, realizarea de casete în vederea lărgirii căii de rulare, reprofilarea drumului cu cilindrare cu adaos de balast, realizarea de șanțuri și acostamente, aducerea la profil a acostamentelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor, desfundarea podețelor, așternerea de strat de balast stabilizat și așternerea de covor asfaltic.

În această fază se execută lucrări de refacere a terasamentelor deteriorate și realizarea de șanțuri.

Comenteaza