Lucrări de întreținere pe drumul județean 161K (DN 16) - Bărăi

Lucrări de întreținere pe drumul județean 161K (DN 16) - Bărăi

Consiliul Județean Cluj a demarat pe drumul județean 161K, cuprins între intersecția cu drumul național 16 și localitatea Bărăi, lucrări de întreținere ce se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic. Lucrările vizează sectorul în lungime de 5,5 kilometri cuprins între pozițiile kilometrice 0+000 și  5+500.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Importanța acestor lucrări e dată de faptul că, ulterior asfaltării, locuitorii din zonă vor beneficia de un acces rapid și facil, în cele mai bune condiții de circulație, la drumul național DN 16 și, în continuare, pe direcția Cluj-Napoca precum și către județul Mureș”.

În această fază se execută mai multe tipuri de lucrări constând în reparații la calea de rulare, plombări, burdușiri, aducerea la profil a acostamentelor, realizarea de șanțuri și alte lucrări pregătitoare în vederea așternerii de covor asfaltic

Pentru completa finalizare a investiției vor mai fi executate lucrări de completare cu piatră spartă a acostamentelor precum și marcaje rutiere.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Etichete
Comenteaza