Lucrări de întreținere pe mai multe drumuri județene

Lucrări de întreținere pe mai multe drumuri județene

Consiliul Județean Cluj a încheiat cinci noi contracte de lucrări de întreținere care au drept scop îmbunătățirea condițiilor de circulație pe drumurile județene.

Astfel, pe drumul județean 109C Gherla – Fizeșu Gherlii – Țaga lucrările vor viza un sector în lungime de 8,1 kilometri, de la km 1+400 la km 9+500.

Pe drumul județean 107P Gilău – Someșul Rece – Mărișel vor fi executate lucrări de întreținere cu asfaltare pe sectoare pe tronsonul cuprins între km 0+000 și km 24+000. Tot pe drumul județean 107P, pe tronsonul cuprins între localitatea Mărișel și joncțiunea cu drumul național 1R, se vor executa, de asemenea, lucrări de întreținere cu asfaltare pe sectoare.

În ceea ce privește drumul județean 161E (DJ 161D) Târgușor – Diviciorii Mici – Diviciorii Mari,  lucrările de întreținere vizează un sector în lungime de 5,5 kilometri, de la km 0+000 la km 5+500.

De asemenea, pe drumul județean 161 Dăbâca – Panticeu lucrările de întreținere se vor finaliza cu amenajarea și asfaltarea joncțiunii cu drumul județean 109A situată în centrul localității Panticeu.

Lucrările vor demara în perioada următoare, după finalizarea lucrărilor aflate în derulare.

Comenteaza