Foto Lucrări fără autorizație de construcție în Florești. Pivariu: „Astfel de fapte nu vor mai fi tolerate!”

Lucrări fără autorizație de construcție în Florești. Pivariu: „Astfel de fapte nu vor mai fi tolerate!”
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu
Lucrări fără autorizație de construcție în Florești. Pivariu: „Astfel de fapte nu vor mai fi tolerate!”
Lucrări fără autorizație de construcție în Florești. Pivariu: „Astfel de fapte nu vor mai fi tolerate!”
Lucrări fără autorizație de construcție în Florești. Pivariu: „Astfel de fapte nu vor mai fi tolerate!”

Pe mai multe șantiere din comuna Florești s-a descoperit că lucrările se derulau fără autorizațiile necesare, fiind aplicate amenzi de 15.000 de lei, în ultima lună.

Într-o postare pe rețelele de socializare, edilul Floreștiului, Bogdan Pivariu a precizat că asemenea fapte nu vor mai fi tolerate și a mai făcut un apel la cetățeni, să rămâna implicați în comunitate și să sesizeze autorităților orice fel de abateri din partea constructorilor.

Odată cu preluarea mandatului de primar, am declarat că nu vor fi acceptate jumătăţi de măsură ȋn noua administraţie locală. Am anunțat acest lucru în mod public și rămân consecvent promisiunilor. Dezvoltarea Floreştiului trebuie să fie realizată cu respect faţă de cetăţeni şi față de ȋntreaga comunitate!

Am dispus Poliţiei Locale încă de la sfârșitul anului trecut, controale permanente cu raportări săptămânale, care au ca şi scop identificarea şi verificarea şantierelor existente pe raza comunei Floreşti. Vă asigur că verificările continuă pentru că lucrurile trebuie să se desfășoare cu respectarea regulilor și reglementărilor legale în vigoare. Au fost aplicate sancțiuni în valoare de peste 15000 lei în ultima lună.

Ȋn cursul zilei de astăzi (luni - n.red.), reprezentanţi ai Poliţiei Locale - disciplina ȋn construcţii și ai departamentului de Urbanism, au identificat lucrări de amenajare teren (platforme şi taluzuri), deasupra străzii Stejarului, ȋn extravilan, fără autorizaţie de construcţie. A fost ȋncheiat un proces verbal de contravenţie şi au fost dispuse măsuri complementare.

Tot ȋn zona străzii Stejarului precum și în alte zone, ȋn cursul zilelor trecute, au fost identificate construcții fără autorizaţie și au fost dispuse măsuri în conformitate cu legea. Astăzi s-a constatat că în unele cazuri măsurile nu au fost respectate, drept urmare s-au aplicat sancţiunile aferente. Astfel de fapte nu vor mai fi tolerate! Cei care vor respect din partea autorităților locale, trebuie să îl și ofere!

Lansez un apel tuturor, în cel mai serios mod, de a rămâne implicați în viața comunității, și să ne transmită sesizări privind şantierele fără panouri de identificare, sau cele unde constată că nu se respectă regulile şi reglementările ȋn vigoare şi să apeleze numărul de telefon al echipajului de Poliţie: 0727809866”, a transmis Pivariu pe pagina sa de Facebook.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza