Lucrări la o rută alternativă spre Cheile Turzii

Lucrări la o rută alternativă spre Cheile Turzii

Consiliul Județean Cluj a demarat pe drumul județean 103G, pe sectorul cuprins între localitatea Tureni și intersecția cu drumul județean 107L (podul peste autostrada A3), o serie de lucrări de întreținere ce se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Scopul acestor lucrări este de a asigura cele mai bune condiții de circulație pe această rută alternativă spre obiectivul turistic Cheile Turzii. Avantajele sunt multiple, această rută permite evitarea drumului național 1 și a traficului rutier din municipiul Turda”.

În această fază se execută, concomitent, mai multe tipuri de lucrări constând în reparații la calea de rulare, plombări, burdușiri, realizarea de șanțuri, aducerea la profil a acostamentelor, realizarea de casete în vederea lărgirii căii de rulare, în anumite zone, precum și alte lucrări pregătitoare în vederea turnării stratului de asfalt.

Pentru completa finalizare a investiției vor mai fi executate lucrări de completare a acostamentelor cu piatră spartă, precum și marcaje rutiere.

Etichete
Comenteaza