Lucrările de pe străzile Dragalina și Mamaia ar putea fi finalizate mai devreme

Lucrările de pe străzile Dragalina și Mamaia ar putea fi finalizate  mai devreme

Lucrările de pe străzile Dragalina și Mamaia ar putea fi finalizate cu o lună mai devreme. Primarul Emil Boc promite să vină cu un calendar exact în cursul săptămânii viitoare. 

Primăria municipiului Cluj-Napoca a anunțat necesitatea impunerii unor restricții de circulație, din 3 aprilie 2023, ca urmare a avansării execuției lucrărilor care fac obiectul proiectului european ”Revitalizarea culoarului de mobilitate nemotorizată aferent Someșului. Modernizarea și extinderea infrastructurii pietonale și ciclistice pe malurile râului”.

Cei de la Compania de Apă schimbă o magistrală veche de 70 de ani, pentru a nu lăsa cartierul Grigorescu fără apă potabilă. Ulterior, municipalitatea vine cu lucrările prevăzute în cadrul programului de modernizare a malurilor Someșului: "Inițial cei de la Apă au venit cu termenul de 15 iunie și am zis că nu accept așa ceva, între timp au mobilizat echipe duble, care au lucrat și în weekend și de sărbători și termenul a scăzut cu o lună de zile, undeva în 15 mai. După ce termină, venim noi cu partea noastră. Săptămâna viitoare vin cu un calendar exact de finalizare a lucrărilor", a spus Boc, la un post de radio local. 

Acum, circulația pe strada General Dragalina, între str. Mamaia și str. Horea este închisă, iar pe tronsonul cuprins între Piața Horea, Cloșca și Crișan și strada Mamaia se permite doar accesul riveranilor.

Comenteaza