Lui Boc i s-a promis în mod deosebit şi clar: „Îl primim cu drag între noi şi ca pensionar"

Lui Boc i s-a promis în mod deosebit şi clar: „Îl primim cu drag între noi şi ca pensionar
Un pensionar a compus o poezie pentru centrul pentru vârstnici, modernizat de Primărie, şi i-a dedicat o strofă lui Emil Boc.

Primăria a inaugurat miercuri Centrul multifuncţional de servicii sociale integrate pentru persoane vârstnice numărul 2. Este vorba despre o clădire de pe strada Decebal, modernizată pe bani europeni prin Programul Operaţional Regional 2007-2013.

Un alt corp de clădire dedicat pensionarilor a fost modernizat pe Bulevardul 21 Decembrie 1989. Valoarea totală a proiectului a fost de cinci milioane de lei, din care 3,23 milioane este valoare fondurilor europene solicitate. Centrul astfel modernizat va putea primi 413 persoane vârstnice.

Primarul Emil Boc a fost prezent la inaugurare, s-a întreţinut cu pensionarele care jucau de zor rummy, a probat aparatele de fitness, a intrat pe internet de la un calculator al centrului şi a vorbit prima dată cu presa după câteva luni de pauză. Ultima conferinţă de presă a primarului fusese organizată înainte de plecarea zăpezii.

A existat şi un moment amuzant. Unul dintre pensionarii prezenţi la centru, Emil Tătar pe numele său, a scris o poezioară (numită "Satisfacţie") închinată centrului şi i-a dedicat o strofă tizului Emil Boc. Iată versurile:

„De acum avem şi noi un club, e o feerie
Ce ne umple inima de bucurie
De acum fiecare dintre noi are
Condiţii deosebite de relaxare
Cu atâtea dotări orice pensionar
Are şanse s-ajungă centenar
Aceasta este dorinţa şi urarea lui E. Tătar

PS: Mulţumiri pentru această realizare şefului edil
Primarului nostru Boc Emil
Şi-i promitem în mod deosebit şi clar
Că-l primim cu drag între noi şi ca pensionar".

Comenteaza