Mai aproape de New York şi Beijing. Rută nouă de pe Aeroportul Cluj

Mai aproape de New York şi Beijing. Rută nouă de pe Aeroportul Cluj
De anul viitor clujenii vor avea acces la conexiuni cu aeroporturi importante din întreaga lume, odată cu decizia unei noi companii aeriene de a opera zboruri de pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu".

Începând cu data de 2 ianuarie 2016, LOT Polish Airlines va introduce curse pe ruta Cluj-Napoca - Varșovia. Destinația va fi operată cu o frecvență de patru zboruri pe săptămână, în zilele de marţi, miercuri, sâmbătă şi duminică. 

„Negocierile cu această companie au început în anul 2007, concretizându-se azi cu o triplă premieră pentru Aeroportul Internațional Cluj: o nouă companie aeriană, o nouă destinație în rețeaua noastră de rute, Varșovia, și o nouă țară europeană, Polonia. Pasagerii noștri vor avea posibilitatea să zboare spre capitala Poloniei, un important hub aerian și de acolo, mai departe, spre toate conexiunile oferite de operatorul polonez", a declarat directorul general al aeroportului clujean, David Ciceo.

Noua rută va asigura legături aeriene cu principalele orașe din Polonia, cu aeroporturi din întreaga Europă, dar și cu destinații din Statele Unite (Chicago, New York), Canada (Toronto), China (Beijing) și Japonia (Tokyo).

"Atât clujenii, cât și întreaga Transilvanie vor fi mai aproape de America și de Asia prin această conexiune. Ne bucurăm că putem face cunoscut Clujul și cu această destinație, prezența lui va fi din ce în ce mai remarcată pe plan internațional", a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan, ca urmare a anunțului oficial LOT privind noul zbor.

Biletele de călătorie pot fi deja achiziționate, destinația fiind accesibilă prin sistemele de rezervări sau de pe site-ul companiei.

În prezent Aeroportul Internațional Cluj oferă peste 23 destinații regulate spre 12 de țări de destinații din Europa și Orientul Mijlociu, fiind operate de către companiile Tarom, Lufthansa, Wizz Air și Vueling. Acestora li se adaugă nouă destinații turistice.

Comenteaza