Foto Marcajele rutiere de la Iulius Mall, refăcute peste noapte

Marcajele rutiere de la Iulius Mall, refăcute peste noapte
Marcajele rutiere de la Iulius Mall, refăcute peste noapte
Marcajele rutiere de la Iulius Mall, refăcute peste noapte

Primăria Cluj-Napoca a efectuat lucrări de refacere a marcajelor rutiere de pe strada Teodor Mihali, în zona clădirii United Business Center. Mai ales că se apropie Festivalul Untold, iar Iulius Mall este unul dintre principalele obiective vizitate de tineri.

Marcajele s-au executat noaptea, potrivit internauților clujeni. Dacă unii dintre conducătorii auto au apreciat marcajul refăcut, alții spun că lucrările la infrastructura din zonă ar trebui să fie de o mai amploare.

“Dacă acuma s-a finalizat trotuarul la clădirea nouă, eu zic ca s-a făcut repede și mai ales noaptea mie îmi convine”, “Important îi că au lucrat noaptea”, “De niște asfalt are nevoie strada aia mai mult ca orice... arată jalnic”, “Bine că au reasfaltat str. Aurel Vlaicu care arată destul de bine, în loc de asta care clar are nevoie de reasfaltare”, “Nu înțeleg încăpățânarea pentru trotuare asfaltate”, “Chiar și peste gropi sau mai ales în zona "drum îngustat temporar" (am făcut două pene în zonă!). Dar de ce nu - îi fain și mai ales util!!” sunt principalele luări de poziție pe pagina de Facebook Info Trafic Județul Cluj.

Primăria desfășoară de mai multă vreme acțiuni de refacere a marcajelor. “Vor fi astfel semnalizate rutier trecerile de pietoni, străzile modernizate, stațiile de autobuz și de taxi, iar în apropierea unităților de învățământ vom folosi marcaje de culoare roșie ca suport la trecerile de pietoni. Este o acțiune necesară pentru creșterea gradului de siguranță în circulație”, spunea primarul Emil Boc.

Municipalitatea informa că vor fi folosite și marcaje tactile la unele treceri de pietoni importante care nu beneficiază încă de această facilitate, iar la recomandarea Comisiei Municipale de Sistematizare a Circulație sunt marcate și pragurile de sol, astfel încât ele să fie mai vizibile.

Comenteaza