Marea asfaltare. Ce străzi din Cluj se află în reparaţii

Marea asfaltare. Ce străzi din Cluj se află în reparaţii
Zeci de străzi din Cluj-Napoca au intrat într-un proces de reparaţie.

Regia Autonomă a Domeniului Public (RADP) a transmis primăriei lista cu străzile care au intrat într-un proces de întreţinere şi reparaţii în această săptămână. Pe aceasta apar multe artere secundare din cartiere, dar şi unele importante, precum Fabricii, Eremia Grigorescu, Zorilor, N. Titulescu sau Brâncuşi. Utilajele ajung şi în centru, pe străzile Traian sau Constanţa.

Strada Corneliu Coposu este premianta. Acolo carosabilul este dat deja în funcţiune. De asemenea, până la începerea anului universitar se doreşte finalizarea lucrărilor de pe str. Fabricii şi Dâmboviţei.

RADP a început lucrări de întreţinere şi reparaţii şi pe alte străzi: Odobeşti - tronson II, Blajului, Sf. Ioan - tronson I, Colinei, Ion Vidu, Padiş şi Tudor Vladimirescu. În plus, se colmatează rosturi şi crăpături pe străzile E. Grigorescu şi O. Goga. De asemenea, se repară trotuarele pe străzile Zorilor, Garibaldi şi Lucia Sturdza-Bulandra, respectiv scările de la pasajul de pe str. Fabricii.

Lista de lucrări este însă mai lungă. Se plombează gropi pe străzile Traian, Prof. Ciortea, Gării, N. Titulescu, Brâncuşi şi Constanţa, dar se întreţin şi artere nemodernizate, precum Valea Fânaţelor, Valea Chintăului şi W. A. Mozart.

Vineri, în şedinţa de consiliu local, sunt propuse spre aprobare preţuri practicate de RADP pentru lucrările executate. Acestea au fost avizate în şedinţa Comisiei de preţuri a municipalităţii din 12 septembrie.

Găsiţi proiectul de HCL şi anexa cu preţurile aici.

Comenteaza