Marga nu vrea să candideze la primăria Clujului

Marga nu vrea să candideze la primăria Clujului
Rectorul UBB, Andrei Marga, susține că nu va candida la primăria Clujului. Reacția sa vine după apariția a două sondaje de opinie în care se numără printre favoriții USL la fotoliul de primar.

Marga nu vrea la primărie, deși consideră că o schimbare ar fi de folos orașului. Rectorul UBB spune însă că sunt destule persoane capabile care pot să ocupe fotoliul de edil șef.

”Ţin să precizez, încă odată, ceea ce am spus în nenumărate rânduri în ultimele luni, la televiziune şi în presa scrisă: nu am intenţionat şi nu intenţionez să candidez la Primăria Clujului. Orice om lucid îşi dă seama, că şi în Municipiul şi Judeţul Cluj este necesară şi ar fi benefică schimbarea (cel puţin pentru a atrage investiţii externe, a reorganiza infrastructura, a moderniza cu adevărat oraşul, a relansa viaţa culturală, a elimina prostul gust şi lucrurile de faţadă etc.). Pentru asemenea schimbare sunt la dispoziţie numeroşi concetăţeni capabili. Decizia aparţine însă cetăţenilor responsabili”, a afirmat Andrei Marga.

Comenteaza